<script type="application/javascript"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->(function($) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->$(document).ready(function() {<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->if($('.et_pb_video_box').length !== 0) {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->$('.page-id-43 video').get(0).play();<!-- [et_pb_line_break_holder] -->};<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->});<!-- [et_pb_line_break_holder] -->})(jQuery)<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

CAD-CAM software

Vanuit een kastenbibliotheek worden al de kasten ingevoerd in een CAD-CAM software pakket en volledig aangepast op maat a.d.h.v. de eisen van de klant. Hierbij worden heel wat gegevens voor het maken van de kasten automatisch gegenereerd.

 

Optimalisatie software

Met onze optimalisatie software halen wij het uiterste uit ons platen en zorgen wij voor zo min mogelijk verlies. Op deze manier denken wij ook aan het milieu.

Biesse Sektor 450

Deze opdeelzaag biedt ons de ideale oplossing voor een efficiënte en flexibele productie. Er worden automatisch labels geprint voor elk onderdeel. Dit maakt het mogelijk om op elk moment in de productie het stuk te kunnen identificeren. De labels geven ook weer welke kanten van het paneel moeten verkant worden en er bevindt zich een barcode op die kan gescand worden aan de CNC.

Biesse Akron 1330

Een enkelzijdige volledig CNC gestuurde verkantingsmachine met een enorme flexibiliteit. Door de CNC sturing van deze machine kan er makkelijk geswitched worden tussen ABS 1mm, ABS 2mm, laminaat, fineer, etc…

Biesse Skipper V31

Deze 3-assige compacte CNC machine biedt ons een combinatie van flexibiliteit en prestaties. Onze ideale oplossing voor de kastenbouw.

Biesse Rover A Smart

Deze 5-assige CNC geeft ons alle mogelijkheden om aan de vraag van de klant te voldoen. Hiermee kunnen wij bijna alles maken.